09.03.2023.
humanasrca · saradnja-sa-lokalnim-samoupravama

Fondaciji uručena osmomartovska nagrada u Varvarinu

Opština Varvarin je ove godine uručila osmomartovske nagrade, najuspešnijim ženama, za akcije i projekte sprovedene u ovom mestu. Ova nagrada, koja se prvi put do sada dodeljuje, je osmišljena kao podrška svim ženama, osnaživanje i ohrabrenje za sve što su uradile i što rade, ne samo na teritoriji ovog mesta, nego i cele Srbije. 
Osmomartovski laureat za delo godine, dodeljen je Danijeli Vasilijević, osnivaču i upravitelju Fondacije, za projekat Poželi želju, koji je prošle godine u ovoj opštini obradovao 70 dece, ispunivši im novogodišnje želje.
Prilikom preuzimanja nagrade, Danijela Vasilijević se zahvalila predsednici opštine dr Violeti Lutovac Đurđević, ne samo na nagradi, nego i na prilici da bude deo uspešnih žena, koje svojim primerom i zalaganejem mogu da budu podsticaj drugim ženama širom zemlje.
Pored Danijele Vasilijević, nagrade opštine su dobile i potpredsednica Vlade i ministarka kulture Maja Gojković, potpredsednica skupštine Republike Srbije Sandra Božić i sve uspešne žene sa teritorije opštine  koje su svojim zalaganjem doprinele unapređenju kvaliteta života njihovih sugrađana.