12.01.2023.
Humana srca · podrska-institucijama

Rajićeva Shopping Center donirala 400.000 RSD korisnicima Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“ u Banji Koviljači – podrška i ljubav za lepši život

Srećni smo što možemo da najavimo jedan sjajan projekat i saradnju Fondacije Humana srca sa Rajićeva Shopping Center-om, koji će biti realizovan za potrebe Doma za decu i omladinu Vera Blagojević u Banji Koviljači.

Povodom 5. rođendana Rajićeva Shopping Center je organizovala licitaciju umetničkih modnih fotografija, sa jednim ciljem – da sva prikupljena novčana sredstva donira u humanitarne svrhe i pomogne onima kojima je pomoć neizmerno potrebna za lepši i kvalitetniji život.

Prikupljen novčani iznos od licitacije modnih fotografija i donacije Rajićeva Shopping Center-a, 400.000 RSD će biti doniran za potrebe kvalitetnijeg funkcionisanja Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“ i njenih korisnika, koju čine deca i omladina sa smetnjama u razvoju.

Nakon posete ovoj ustanovi, koja postoji od 1983. godine i razgovora sa decom koja svoje dane provode u domu – izrazili su želju da i oni imaju mogućnost za edukacijom preko digitalnih uređaja, a pored toga velika je potreba i za svakodnevnim materijalom za normalan život u vidu sredstava za higijenu, garderobe, posteljine, igračaka, ali i opreme za vežbanje, bicikla itd.

Direktorka Doma, Mira Lalović se zahvalila Rajićeva Shopping Center-u i Fondaciji Humana srca, koji su prepoznali potrebe Doma za decu i omladinu „Vera Blagojević“, na velikodušnoj donaciji koja će ulepšati život njenih malih korisnika. Ceo projekat je podržala i platforma BURO. Srbija sa svojim kreativnim timom.

Ovom odlukom da se prikupljena novčana sredstva doniraju Domu u Banji Koviljači, Rajićeva i Fondacija su pokazali da brinu o našem društvu – kako za njegov kvalitetan razvoj, tako i za potrebnu podršku i pruženu ljubav.