26.09.2022.
Humana srca · ostali-dogadjaji

Danijela Vasilijević dobitnica Women Leaders 2022

Regionalna nagrada Women Leaders 2022, u organizaciji Fokus radija, uručena je sinoć dobitnicama na svečasnosti u Beogradu. Nagradu je prva primila ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Darija Kisić Tepavčević, a jedna od nagrada pripala je i osnivaču i upravitelju Fondacije Humana srca, Danijeli Vasilijević.

.

Danijela Vasilijević je nagradu primila za doprinos humanitarnom radu i istakla da samo udruženim snagama i zajedničkim radom nevladinog sektora i državnih institucija, možemo pobediti u borbi za bolju budućnost naše dece.

Na svečanosti dodele nagrada, koje su osvojile 33 žene lideri iz regiona, ali i uspešne Srpkinje iz nekih od zemalja EU pa i SAD, u organizaciji Fokus radija, Danijela Vasilijević je primajući nagradu naglasila da su ovakve nagrade podstrek svima, da još više i predanije radimo za dobrobit celog društva.

Ostali dobitnici nagrada su uspešne žene i preduzetnice, koje svojim radom pospešuju sveukupan ekonomski i socijalni razvoj u društvu i svojim primerom motivišu druge.

Direktor Fokus radija Zoran Savić, koji je organizator skupa, naglasio je da radio želi da postane neko ko će pokretati stvari i podržavati akcije Vlade Srbije i biti deo inicijative Otvoreni Balkan, a kroz ovakve manifestacije o ženama liderima regiona, koje su pokazatelj kako su požrtvovanje i odricanje preduslovi za rezultate.