19.05.2023.
· izdvojeni-projekti

MANIFESTACIJA POVODOM DANA PORODICE

Obeležili smo jedan od najlepših dana u godini u Kragujevcu. Dan porodice je obeležen na fudbalskim terenima FK Vašarište sa roditeljima, decom i predstavnicima svih udruženja koji se bave zaštitom i unapređenjem osoba sa invaliditetom u ovom gradu. 
Imali smo priliku da naučimo kako da se brinemo o svom zdravlju, fizičkom i mentalnom. Mnogi stručnjaci iz svih sfera zdravstvene i psihološke zaštite su svoje iskustvo podelili sa roditeljima i decom, koji su danas posetila događaj i otišli sa osmesima i po kojim poklonom.
Veliku zahvalnost dugujemo prijatelju Fondacije Borku Marinkoviću koji je organizovao ovaj događaj, Dejanu Panteliću, Leontini i fantastičnom horu „Čarolija“, koji su oplemenili ovaj događaj i podsetili nas da imamo čemu i kome da se radujemo. 
Radujemo se svakom danu koji provedemo sa svojom porodicom, radujemo se deci, radujemo se životu i sećamo se onih koji nisu tu sa nama, ali zbog kojih nastavljamo da se borimo i radujemo i koji nas podsećaju da svaki dan činimo „Mala dela za velike osmehe“.